FPS Security

Puhelin:
(020) 730 2550

Faksi:
(020) 730 2551

Toimiala:
Vartiointi- ja turvallisuuspalvelut
Osoite:
PL 86
00511, Helsinki
etsi kartalta >>
Internet:
www.fps-security.fi
Sähköposti:

Lisätietoja:

FPS Security Oy on Suomen suurin yksityisessä omistuksessa oleva vartiointiliike. Työllistämme yli 120 ammattilaista monipuolisissa turvallisuustehtävissä. Palvelutarjontamme kattaa perinteiset vartiointi- ja valvontapalvelut, tekniset valvontajärjestelmät, asiantuntija- ja koulutuspalvelut, ilkivallan torjunnan sekä erilaiset kiinteistönhallintaan liittyvät palvelut.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä palveluita asiakkaillemme elintärkeiden varmuuskopioiden säilyttämisestä kokonaisten kiinteistöjen turvaamiseen ja avainhenkilöiden suojauksesta turvallisuuskoulutukseen. Kartoitamme riskit, asennamme kamera- ja hälytysjärjestelmät sekä valvomme niitä. Ennakoimme ja vartioimme - raportoimme ja palvelemme.

Meihin luottavat mm. Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, VR-konserni, Shell, JCDecaux, RHK, HKL, suuret kauppakeskukset, lukuisat isännöitsijätoimistot, sadat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt sekä yksityistaloudet. Asiakaskuntamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta laajan kumppanuusverkostomme kautta palvelemme tarvittaessa maanlaajuisesti.


Hakusanat:

vartiointi, vartija, piirivartiointi,  Vantaa, turvallisuuskoulutus, henkilösuojaus, receptionist, myymäläetsivä, vahtimestari, vartiointiliike, kamera, turva, hälytyskeskus, hälytyslaite, ilkivalta, Helsinki, Espoo, FPS Security


Hakemistotietoja ei saa käyttää markkinointiin.
Design © Hi-Vision Oy 2021